Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر آموزش و پرورش در سفر به استان گیلان با دانش آموز آستارایی و خانواده این دانش آموز دیدار و از آنان دلجویی کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستارا به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، یوسف نوری بعد ظهر امروز  طی سفری سرزده، با دانش آموز آستارایی دیدار و از او دلجویی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با حضور در مدرسه این دانش آموز و دیدار با خانواده او، از دانش‌آموزی که از سوی معلم، تنبیه بدنی شده بود، دلجویی و معلمان، دانش‌آموزان و اولیا را به استفاده از مناسب‌ترین شیوه های تعلیم و تربیت در دوره پسا کرونا توصیه کرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از معلمان خواست تا با سعه صدر بیشتر با دانش آموزان مدارا کنند و خاطر نشان کرد: بیش از 2 سال حضور در محیط قرنطینه ای و به دور از مدرسه، اکنون که دانش آموز به مدرسه وارد می شود، تمایلات رفتاری سرکوب شده او در اینجا به صورت شدید بروز پیدا می کند و این امری طبیعی است.

نوری در ادامه گفت: باید ما و عوامل مدارس، این ملاحظات و موارد را درک کنیم و هم خانواده ها و اولیا با فرزندان خود بیشتر مدارا کنند تا این آهنگ زیستی در زیست بوم جدید به حالت اول خود بازگردد.

وزیر آموزش و پرورش در حضور مسئولان،  مدیران و در جمع دانش آموزان مدرسه سنایی روستای سیبلی آستارا حضور یافت و با اهدای یک کیف به دانش آموز تنبیه بدنی شده، از او دلجویی کرد.

دانش‌آموزان سرمایه‌های کشورند که برای حفظ و نگهداری آن‌‌ها باید کوشا باشیم

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در جریان سفر کوتاه به استان گیلان با اشاره به میلاد امام حسن(ع) و تکریم روز ملی خیرین، خاطر نشان کرد: خیرین کشور کارهای بزرگی را انجام می‌دهند، همان طوری که همه معلمان ما در دوران کرونا با ایثار خود خانه‌های خودشان را تبدیل به کلاس درس کردند. آن‌ها بچه‌های خودشان را کنار زدند که بچه‌های مردم را درس بدهند. آن زمانی که به معلمان پهنای باند اینترنت نداده بودند از پهنای باند اینترنت شخصی خود برای تداوم آموزش به دانش آموزان استفاده می‌کردند.

وی با اشاره به بازدیدهایی که از چند مدرسه در شهرستان آستارا داشت، به نظم خوب آن مدارس اشاره کرد و گفت: در یکی از این مدارس با خط زیبایی نوشته بود " معلم گل زیبای باغ آفرینش" و قطعا معنی این جمله را همه می‌دانیم.

نوری در ادامه با بیان اینکه دانش آموزان امانت و سرمایه‌های آینده ایران و آموزش و پرورش هستند، افزود: با توجه به آیه شریفه" والعصر، ان الانسان لفی خسر" دانش‌آموزان سرمایه آموزش و پرورش هستند و هیچ کسی سرمایه خود را نمی‌سوزاند. همچنین دو رکن رکین مدرسه که اولین آن دانش‌آموز است، زیرا اگر او نباشد معلمان هم نیستند و ما از وجود دانش آموز در مدرسه قوام پیدا می‌کنیم.

عضو کابینه دولت مردمی ضمن تشکر از سرگیری آموزش حضوری در مدارس استان گیلان، تصریح کرد: 560 هزار کلاس درس در سطح کشور داریم، هیچ کلاس درسی به واسطه کرونا در کشور تعطیل نشده و همه دانش‌آموزان در مدارس حضور دارند. زمانی که در ستاد کرونا بودم مقاله‌ای با نام "کودکان در قفس کرونا" نوشتم که در این مقاله دو بعد روانشناختی و جامعه شناختی کرونا در مورد کودکان را مورد بررسی قرار دادم. مباحثی همچون؛ چاقی دانش آموزان، استرس، ترس‌های مرضی و انواع و اقسام واکنش‌های روانشناختی و رفتار شناختی و از بعد جامعه شناسی هم جامعه پذیری، مانند؛ پرتاب شدن به فضای مجازی، نزاع و ... را مورد بررسی قرار دادیم که آسیب‌های جدی را به دنبال دارد و این موضوعات را معلمان و راهبران آموزشی ما در سطح شهرستان‌ها باید مورد بررسی و بحث و به چالش بکشانند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: رتبه بندی از سال 1392تا به الان تعطیل بود و ما به احترام معلمین رتبه‌بندی را آغاز کردیم.  

وی در ادامه با بیان اینکه ما باید در مدارس استعدادهای افراد را شناسایی کنیم، گفت: آموزش و پرورش محور همه امور است و امروزه باید بیشتر به کتاب‌ها مراجعه کنیم و معلمان نباید مطالعه کتاب را فراموش کنند و به دانش آموزان هم کتاب خواندن را یاد بدهیم. در این میان نیز معلمین ما باید به بخش‌های فرهنگی و ظرفیت شهرهای خود آگاهی کامل داشته باشند.

وی همچنین در خصوص استخدام نیروهای مهرآفرین، پیمانی و .. عنوان کرد: با رایزنی‌هایی که انجام دادیم، مقرر شد از60 هزار نفر آن‌‌ها آزمونی اخذ شود که انشالله استخدام شوند و تکلیف آن‌ها مشخص شود. 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه ما دیدگاه‌‌های متفاوتی را دنبال می‌کنیم حتی به معلم، دانش آموز و کرونا و مطمئن هستیم که دانش‌آموزان ما مراعات می‌کنند، خاطر نشان کرد: امروز در بازدید از مدارس شهرستان دیدم که دانش آموز ابتدایی ماسک زده و تمام نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند و این یعنی دانش آموزان ما به سواد سلامت دست یافته‌اند. ما درآموزش سواد سلامت در هر مرحله از زندگی کارها، پژوهش‌ها و برنامه ریزی‌های متفاوتی برای دانش‌آموزان داریم. به طور مثال؛ در بحث دانش‌بنیان باید زیرساخت‌ها را آماده کنیم تا شعار سال محقق شود.

نوری همچنین در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش این شهرستان در جمع فرهنگیان با بیان اینکه حضور ما از قبل دانش‌آموزان معنا پیدا می‌کند و باید قدردان آن باشیم اظهار  کرد:‌ دانش‌آموزان سرمایه های انسانی ما هستند و باید قدردان این سرمایه ها باشیم.

وزیر آموزش و پرورش تعداد کلاس‌های فعال مدارس کشور را 560 هزار باب دانست و تصریح کرد:‌ در حال حاضر هیچ کلاس درسی به واسطه شیوع ویروس منحوس کرونا تعطیل نشده و با تدابیر صورت‌گرفته زمینه حضور دانش‌آموزان در سطح مدارس کشور فراهم شده و باید قدردان این فرصت پیش‌آمده باشیم.

وی با اشاره به اینکه بحث تغذیه دانش‌آموزی پس از یک سال وقفه تعطیلی دوباره احیا شده است، بیان کرد:‌ مشکل یک دفعه ایجاد و یک دفعه نیز حل نمی‌شود و باید در راستای حل مشکلات فرهنگیان ازجمله رتبه‌بندی سعه‌صدر داشته باشیم و تا حصول نتیجه آن را پی‌گیری کنیم.

نوری با بیان اینکه تمام تلاش ما فرهنگیان در محیط مدرسه آموزش آداب و رسوم صحیح زندگی کردن به دانش‌آموزان می‌باشد، افزود:‌ تمام مولفه‌های موردنیاز برای اندازه‌گیری در سازمان تعلیم و تربیت وجود دارد و برای تربیت نیروهای موجود در مدارس باید گام‌های تاثیرگذاری برداشته شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش دانش آموز دانش آموز دانش آموزان استان گیلان رتبه بندی سرمایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود

معاون وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از 19 اردیبهشت آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند. برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی که اسفند سال گذشته برگزار شد، 636 هزار نفر شرکت کردند و 28 هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: سازو کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از 19 اردیبهشت

240 هزار ردیف استخدامی آموزش و پرورش در دو سال

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند؛ طی دو سال گذشته 240 هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و  این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

وی تأکید کرد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

رویکرد آزمون‌های بین‌المللی با روش‌های مدارس ایران متفاوت است

طریفی حسینی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز گفت: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قدرتمند دنیا

وی گفت: باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از 20 مدال طلا داشتیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلزمتناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

طریفی حسینی در پاسخ به این پرسش که دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی چیست، آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟ گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی  بیان کرد: روند اٌفت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

سطح سواد دانش‌آموزان در مقایسه با گذشته افزایش یافته است

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با 10 سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است؟ گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزوی از سواد است اما دنیای امروز برمهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی 98 درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

طریفی حسینی ادامه داد: پراکندگی که در ایران به لحاظ زیر ساخت‌های آموزشی وجود دارد و سازو کار تأمین نیروی انسانی، بینظیر است و در مطالعات یونسکو، ایران به عنوان الگو در میان کشورهای منطقه مطرح می‌شود. ایران در برخی حوزه‌های آموزشی و سلامت، حرف برای گفتن دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود